Wie wij zijn | Werken bij Vanderlande - Albert Heijn

Wie wij zijn

Vanderlande is wereldmarktleider in efficiënte logistieke procesautomatisering op luchthavens en voor pakketdiensten. Daarnaast zijn we een belangrijke leverancier van procesautomatisering voor distributiecentra.

Wereldwijd worden er op luchthavens per jaar maar liefst 3,7 miljard stuks bagage via Vanderlande systemen afgehandeld, oftewel 10,1 miljoen per dag. Deze systemen zijn op 600 verschillende luchthavens actief en op 13 van de top-20 in de wereld. Daarnaast sorteren de systemen van Vanderlande wereldwijd meer dan 39 miljoen pakketten per dag voor verschillende klanten waaronder de meest toonaangevende sorteercentra voor pakketdiensten. Bovendien vertrouwen veel van de grootste wereldwijde e-commerce spelers en distributiebedrijven op de efficiënte en betrouwbare oplossingen van Vanderlande.

Bij Vanderlande mag je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot vermelden wij met trots dat wij ons al jaren mogen rekenen tot de ‘Beste Werkgevers van Nederland’.

Over Albert Heijn Zaandam

Begin 2017 is Vanderlande gestart met een uniek project in Nederland, een volledig geautomatiseerd distributiecentrum voor Albert Heijn in Zaandam. Het systeem bestaat uit verschillende soorten robots en geautomatiseerde kranen voor het tijdelijke opslaan van producten. Vanderlande en Albert Heijn hebben hetzelfde doel: het tijdig en compleet uitleveren van alle winkelbestellingen op de meest veilige en efficiënte manier.

Dit nieuwe compleet gemechaniseerde distributiecentrum is het DC van de toekomst. Het distributiecentrum in Zaandam heeft een oppervlakte van 48.000m2 en per dag zijn er 1800 vrachtwagens die af en aan rijden om ruim 330 Albert Heijn winkels te bevoorraden. Het nieuwe distributiecentrum straalt een en al techniek uit!

Wil jij werken voor Vanderlande in een high-tech omgeving? We zijn op zoek naar onderhoudsmonteurs, storingsmonteurs en ploegleiders.

 

Werken bij Vanderlande

Uitdagende internationale projecten, carriere mogelijkheden en teamwork!

Wat wij doen

Wat anderen over ons zeggen Onze succesverhalen

"Ik ben begonnen bij Vanderlande op Schiphol en werkte daar aan het bagagesysteem. En nu ben ik shiftleader in het DC van AH en mag ik mijn eigen team samenstellen!'


Quote Raymond Scherer - Ploegleider Vanderlande Zaandam

Beste Werkgever 2016

In 2016 werd Vanderlande uitgeroepen tot Beste Werkgever van Nederland door de organisatie Effectory. Maar dit succes was zeker niet eenmalig. Vanderlande behoort al meer dan 10 jaar tot de top-10 van Beste Werkgevers in Nederland.


Werken bij Vanderlande - Albert Heijn